Follow the money

Woensdag 4 juni 2014

Follow the money

Gisteren kwam een familielid naar me toe op een feestje onder het slaken van de kreet IAB. Ik weet niet of dit ter aanmoediging of nu juist ter ontmoediging was. Ik denk beide. 

Vandaag even niets over 1F. Alles wat ik er over weet zit in mijn andere computer en die staat bij de reparateur. Accu kapot, terwijl ik die nou net had gekocht vanwege het lekker lang kunnen werken zonder dat er een lichtsnoer aan te pas hoefde te komen. Heel fijn in landen waar de elektra regelmatig uitvalt.  

Vandaag ga ik gebruiken om mezelf te 'pitchen', ofwel in ouderwetse taal: mezelf in de verkoop te zetten. Ik heb een goed verhaal en dat moet verteld worden. Daarnaast moet ik serieus gaan nadenken over GELD. Ik heb niks meer en moet geld bij elkaar gaan sprokkelen voor mijn documentaire die ik dit najaar wil gaan maken over de rebellenleider. De normale fondsen beginnen te geeuwen als ik mijn plannen aan ze voor leg, dus ik ga nu nadenken over crowdfunding. Als 1000 mensen 30 euro willen betalen ben ik een heel eind. Het lijkt realistisch als ik het zo opschrijf, maar ik ben bang dat de praktijk anders is.

Komende weken ga ik dus een filmpje maken dat jullie over de streep moet trekken om mij 30 euro toe te vertrouwen. Voor dat geld krijg je natuurlijk de rode loper behandeling bij de premiere, mag je mee met mij en een Haagse rebellenleider voor een toer door de Haagse jungle voor een kleine docu in het voorprogramma en mag je een kijkje nemen achter de schermen bij het tot stand komen van de grote documentaire. Is dat genoeg denken jullie? Reageer gerust: andrajour@yahoo.fr