Nairobi airport

Ik wist dat er ergens een internetlounge moest zijn hier in Nairobi airport. Maar ik was hem helemaal kwijt in de enorme drukte. Ergens lag het café te wenken aan het einde van een lange gang. Maar de enige lange gang die ik vond eindigde in de uitgang. En daar wilde ik niet naar toe. Ik wilde naar Kigali vanavond en eerst 'internetten'. Mensen met een fleurig fluor groen en geel hesje zeiden wel hulpvaardig 'ja' en wezen ook nog vaag een richting uit, maar daardoor belandde ik bijna in de heren wc. Uiteindelijk heb ik de lounge toch gevonden: kwestie van mensen met een laptoptas volgen.

Een mens is echter slecht tevreden te stellen, want nu zoek ik weer een stopcontact op mijn iphone op te laden. En iets warms om te eten. Dus ga ik daar maar weer naar op zoek. Wie zei ook weer dat het avontuur in het zoeken lag, niet in het vinden?

En nu maar kijken of ik dit ook nog op mijn site geplaatst krijg, want er is dan wel internet, maar om nou te zeggen dat er een lekker gangetje in zit. Nou nee.